Džikić in Sekulić spet združila moči

Foto: ABA
Foto: ABA
Novomeško Krko bosta v prihajajoči sezoni znova vodila trener Aleksandar Džikić in njegov nekdanji pomočnik Aleksander Sekulić.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je kot prvi trener v novomeški Košarkarski klub Krka vrnil Aleksandar Džikić, se v vlogi njegovega pomočnika na čelo državnih prvakov vrača tudi Aleksander Sekulić. Slednji je kot Džikićev pomočnik v Krko prvič prišel pred sezono 2010/11, ki je bila najuspešnejša doslej.

Foto: Žurnal24 Aleksandar Džikić Dzikic Krka je namreč v sezoni 2010/11 osvojila pokal eurochallenge, državno prvenstvo ter se uvrstila med štiri najboljše v Ligi Aba. Po odhodu Džikića v Lietuvos Rytas je bil Sekulić v sezoni 2011/12 najprej pomočnik Nenadu Trajkoviću, po njegovem odhodu decembra 2011 pa je postal prvi trener in s Krko osvojil naslov državnega prvaka. Kot prvi trener je začel tudi minulo sezono, a je zaradi slabših rezultatov Krko februarja letos zapustil.

Sekulić je bil tudi pomočnik reprezentančnega selektorja Aleša Pipana na svetovnem prvenstvu na Japonskem (2006), na evropskem prvenstvu v Španiji (2007) in na kvalifikacijah za olimpijske igre v Atenah (2008), trenutno pa kot pomočnik Božidarja Maljkovića sodeluje pri pripravah slovenske reprezentance na evropsko prvenstvo v Sloveniji, so še sporočili iz Krke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:57 15. Avgust 2013.

    ah ta sekulic je pa enasama beda

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.