Džikić: "Znamo zmagovati"

Foto: Žurnal24 Aleksandar Džikić je igral z deveterico košarkarjev. (Foto: ABA)
Košarkarji Krke so se zavihteli v finale pokala Eurochallenge, potem ko so v Belgiji premagali domači Oostende. Novomeški trener Aleksandar Džikić je takoj po srečanju že "prodal" zabaven dovtip.
Oglej si celoten članek

"Naš videz ni ravno najlepši, začenši z mano, vendar pa znamo zmagovati, tudi na gostovanjih," se je po enem največjih uspehov v Krkini zgodovini pošalil trener Aleksandar Džikić: "Iskreno povedano, ne bi bili razočarani, če bi izgubili, ampak znova smo pokazali, da imamo sijajno skupino igralcev, ki jih ni strah žrtvovati svojega ega v dobro moštva."

"V prvem polčasu smo odigrali dobro v obrambi, imeli nadzor nad igro, vedeli, od kje preti največja nevarnost nasprotnika, imeli smo tudi možnost še povečati prednost. Kljub temu smo izgubili. Krki smo dopustili, da so prišli nazaj v igro in to so v drugem polčasu s pridom izkoristili. Čestitam ekipi Krke! Zasluženo so zmagali in zaslužijo se igranje v finalu," pa je povedal domači trener Jean-Marc Jaumin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.