Šport > Košarka
8 ogledov

Džikić: "Znamo zmagovati"

Aleksandar Džikić je igral z deveterico košarkarjev. (Foto: ABA) Žurnal24 main
Košarkarji Krke so se zavihteli v finale pokala Eurochallenge, potem ko so v Belgiji premagali domači Oostende. Novomeški trener Aleksandar Džikić je takoj po srečanju že "prodal" zabaven dovtip.

"Naš videz ni ravno najlepši, začenši z mano, vendar pa znamo zmagovati, tudi na gostovanjih," se je po enem največjih uspehov v Krkini zgodovini pošalil trener Aleksandar Džikić: "Iskreno povedano, ne bi bili razočarani, če bi izgubili, ampak znova smo pokazali, da imamo sijajno skupino igralcev, ki jih ni strah žrtvovati svojega ega v dobro moštva."

"V prvem polčasu smo odigrali dobro v obrambi, imeli nadzor nad igro, vedeli, od kje preti največja nevarnost nasprotnika, imeli smo tudi možnost še povečati prednost. Kljub temu smo izgubili. Krki smo dopustili, da so prišli nazaj v igro in to so v drugem polčasu s pridom izkoristili. Čestitam ekipi Krke! Zasluženo so zmagali in zaslužijo se igranje v finalu," pa je povedal domači trener Jean-Marc Jaumin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.