Ebel: Pancetu po udarcu sodnika tri tekme kazni!

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Vodstvo lige Ebel je kapetanu Tilie Olimpije Žigi Pancetu prisodilo tri tekme prepovedi igranja, potem ko naj bi 22-letni hokejist na ponedeljkovem derbiju z Acronijem Jesenicami v Podmežakli glavnega sodnika Petra Gebeija udaril s palico.
Oglej si celoten članek

Sodnik Peter Gebei je na derbiju med Acronijem Jesenicami in Tilio Olimpijo izključil Žigo Panceta in mu prisodil kazen igre, saj naj bi ga kapetan ljubljanske ekipe udaril s palico. Vse to in še več je bilo zajeto v poročilu tekme, na podlagi katerega so v četrtek s sedeža lige Ebel sporočili, da bo moral Pance počivati na treh tekmah, čeprav pri ligi niso dobili posnetka incidenta, oziroma slednji sploh ne obstaja.

Dvaindvajsetletni hokejist je medtem že zanikal, da je sodnika udaril, vseeno pa bo moral izpustiti tekme proti Linzu, Dunaju in Salzburgu. Vrnil se bo na domači tekmi z neposrednim tekmecem za končnico Beljakom.

Vse o zadnjem derbiju:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.