Šport
23 ogledov

Ebel: Pancetu po udarcu sodnika tri tekme kazni!

Tavželj Žiga Pance Tilia Olimpija Acroni Jesenice Anže Petkovšek
Vodstvo lige Ebel je kapetanu Tilie Olimpije Žigi Pancetu prisodilo tri tekme prepovedi igranja, potem ko naj bi 22-letni hokejist na ponedeljkovem derbiju z Acronijem Jesenicami v Podmežakli glavnega sodnika Petra Gebeija udaril s palico.

Sodnik Peter Gebei je na derbiju med Acronijem Jesenicami in Tilio Olimpijo izključil Žigo Panceta in mu prisodil kazen igre, saj naj bi ga kapetan ljubljanske ekipe udaril s palico. Vse to in še več je bilo zajeto v poročilu tekme, na podlagi katerega so v četrtek s sedeža lige Ebel sporočili, da bo moral Pance počivati na treh tekmah, čeprav pri ligi niso dobili posnetka incidenta, oziroma slednji sploh ne obstaja.

Dvaindvajsetletni hokejist je medtem že zanikal, da je sodnika udaril, vseeno pa bo moral izpustiti tekme proti Linzu, Dunaju in Salzburgu. Vrnil se bo na domači tekmi z neposrednim tekmecem za končnico Beljakom.

Vse o zadnjem derbiju:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.