Ecclestonovo taščo ugrabil pilot?

Foto: EPA
Foto: EPA
Brazilska policija, ki je v ponedeljek rešila pred desetimi dnevi ugrabljeno taščo šefa formule 1 Bernieja Ecclestoneja, je v zvezi s tem primerom aretirala pilota Ecclestonejevaga helikopterja Jorgeja Eurica da S., ki naj bi načrtoval ugrabitev; slednji je to medijem ob prijetju zanikal.
Oglej si celoten članek

Sedeminšestdesetletno Aparecido Schunk, ki je mati aktualne soproge Bernieja Ecclestona Fabiane Flosi, so v bogati soseski Jardim Santa Helena v Sao Paulu ugrabili 22. julija. V hišo so vdrli z orožjem in jo odpeljali ter nato zahtevali odkupnino v višini skoraj 33 milijonov evrov.

Policija je nato prisluškovala komunikacijam, prestregla zahteve ugrabiteljev, preden bi jim bile izpolnjene, ter jih v ponedeljek izsledila in zaprla dve osebi, ki sta že pred tem prišli navzkriž z zakonom. Aparecida Schunk, ki ni bila poškodovana, se je po izpustitvi zahvalila policiji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.