Šport
72 ogledov

Ecclestonovo taščo ugrabil pilot?

bernie ecclestone EPA
Brazilska policija, ki je v ponedeljek rešila pred desetimi dnevi ugrabljeno taščo šefa formule 1 Bernieja Ecclestoneja, je v zvezi s tem primerom aretirala pilota Ecclestonejevaga helikopterja Jorgeja Eurica da S., ki naj bi načrtoval ugrabitev; slednji je to medijem ob prijetju zanikal.

Sedeminšestdesetletno Aparecido Schunk, ki je mati aktualne soproge Bernieja Ecclestona Fabiane Flosi, so v bogati soseski Jardim Santa Helena v Sao Paulu ugrabili 22. julija. V hišo so vdrli z orožjem in jo odpeljali ter nato zahtevali odkupnino v višini skoraj 33 milijonov evrov.

Policija je nato prisluškovala komunikacijam, prestregla zahteve ugrabiteljev, preden bi jim bile izpolnjene, ter jih v ponedeljek izsledila in zaprla dve osebi, ki sta že pred tem prišli navzkriž z zakonom. Aparecida Schunk, ki ni bila poškodovana, se je po izpustitvi zahvalila policiji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.