Eden ključnih igralcev Maribora že končal sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Konec sezone za Aleksandra Rajčevića.
Oglej si celoten članek

Mariborčani so po večnem derbiju ostali brez točk in tudi brez Aleksandra Rajčevića. Zanj se je letošnja sezona že končala. V želji, da bi izbil žogo ob poskusu Anteja Vukušića in preprečil zadetek, se je poškodoval. Posledica trčenja v vratnico sta dve zlomljeni rebri. Rajčevića čaka štiri do šest tednov prisilnega premora, so zapisali.

Rajčevića so prepeljali v bolnišnico, pregled pa je pokazal, da se je uresničil črn scenarij. Ko je z nogo zadel vratnico, je prišlo do kompresije ob udarcu in ob silovitem trku do zloma dveh reber. Sledi popolno mirovanje, Rajčevića v zadnjih šestih krogih ne bo med kandidati za nastop, so navedli na spletni strani NK Maribor.

Foto: Profimedia Aleksander Rajčević

Mariborčani so ob tem še sporočili, da bodo že kmalu lahko računali na Nemanjo Mitrovića, ki se boljše počuti, izdelana mu je zaščitna maska, ki mu bo omogočila vrnitev na igrišče. Po dosedanji prilagojeni, vadbi brez stikov po individualnem programu se bo v sredo že lahko priključil moštvu na treningih.

SNL Veliki derbi odločil en zadetek

Nogometaši Olimpije so dobili zadnji večni derbi sezone z Mariborom. V 30. krogu Prve lige Telekom Slovenije so zmagali z 1:0 (0:0). Ljubljančani imajo zdaj pred Štajerci štiri točke prednosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.