Šport > Nogomet
349 ogledov

Eden ključnih igralcev Maribora že končal sezono

Aleksander Rajčević Profimedia
Konec sezone za Aleksandra Rajčevića.

Mariborčani so po večnem derbiju ostali brez točk in tudi brez Aleksandra Rajčevića. Zanj se je letošnja sezona že končala. V želji, da bi izbil žogo ob poskusu Anteja Vukušića in preprečil zadetek, se je poškodoval. Posledica trčenja v vratnico sta dve zlomljeni rebri. Rajčevića čaka štiri do šest tednov prisilnega premora, so zapisali.

Rajčevića so prepeljali v bolnišnico, pregled pa je pokazal, da se je uresničil črn scenarij. Ko je z nogo zadel vratnico, je prišlo do kompresije ob udarcu in ob silovitem trku do zloma dveh reber. Sledi popolno mirovanje, Rajčevića v zadnjih šestih krogih ne bo med kandidati za nastop, so navedli na spletni strani NK Maribor.

Aleksander Rajčević | Avtor: Profimedia Profimedia

Mariborčani so ob tem še sporočili, da bodo že kmalu lahko računali na Nemanjo Mitrovića, ki se boljše počuti, izdelana mu je zaščitna maska, ki mu bo omogočila vrnitev na igrišče. Po dosedanji prilagojeni, vadbi brez stikov po individualnem programu se bo v sredo že lahko priključil moštvu na treningih.

Ante Vukušić SNL Šport Veliki derbi odločil en zadetek

Nogometaši Olimpije so dobili zadnji večni derbi sezone z Mariborom. V 30. krogu Prve lige Telekom Slovenije so zmagali z 1:0 (0:0). Ljubljančani imajo zdaj pred Štajerci štiri točke prednosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice