Eden največjih vseh časov: "Luka ni Magic!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Legendarni trener Gregg Popovich je analiziral igro našega Luke Dončića ter bil prepoln hvale, toda...
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić se je v petek ponovno vrnil na parket, potem ko je zaradi poškodbe gležnja izpustil štiri tekme svojega Dallasa. Luka je ob svoji vrnitvi ponovno blestel ter pomagal Teličkom do zmage s 102:98 proti Ostrogam iz San Antonia, katere vodi legendarni Gregg Popovich.

Foto: PrtSc Gregg Popovich Luka Dončić

Dončić je tekmo končal s 24 točkami, 10 skoki in 8 asistencami ter navdušil legendarnega "Popa", ki je že po koncu prve četrtine izjavil, da je Luka prava zver.

Tu pa se Popovicheva analiza čudežnega dečka svetovne košarke še ni končala, saj se je nekaj dni po tekmi z Dončićevim Dallasom natančneje lotil opisa Luke in njegove igre:

Foto: Profimedia Magic Johnson in Luka Dončić

"Žal mi je, da moram to reči, toda Luka ni Magic Johnson. Toda vseeno ima nekaj njegovega v sebi, da ima takšen pregled igre. Njegovo igro vodi intuicija in tega se ne da naučiti. Je odličen. Ne želim pritiskati nanj, da bi ga primerjal z Magicom, saj zato še ni pripravljen. Toda opravlja hudičevo dobro delo!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.