Eden največjih zvezdnikov NFL-a v Pamploni preskakuje bike (video)

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Odvisnik od adrenalina je očitno odkril nov način priprave na novo sezono.
Oglej si celoten članek

Eden največjih zvezdnikov lige NFL ter cornerback ekipe Washington Redskins, Josh Norman, se je odločil da premor v ligi NFL ter svoj prosti čas preživi v Pamploni na slovitem teku z biki.

Foto: Profimedia Josh Norman

Vse to ne bi bilo tako presenetljivo, če se ne bi Norman odločil, da se tudi sam udeleži nevarne igre z razjarjenimi živalmi. Še več, ni se zadovoljil le s tekom, temveč se je odločil, da se udeleži tudi dogajanja v areni ter jih nekaj kar preskoči.

Posnetek je objavil na socialnem omrežju in kmalu je obšel ves svet. Prav zanimivo bo videti, kako bo na vse reagirala njegova ekipa, s katero ima eden izmed najboljših obrambnih igralcev lige sklenjeno kar 75 milijonov dolarjev vredno pogodbo.

Tragično Zvezdniku lige NFL amputirali roko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.