Šport
3107 ogledov

Zvezdniku lige NFL amputirali roko

norton Print Screen
Obrambni igralec moštva Miami Dolphins je doživel hudo prometno nesrečo.

Ameriškemu zvezdniku nogometne lige NFL Kendricku Nortonu so morali zaradi posledic hude prometne nesreče amputirati levo roko, poročajo mediji onkraj luže. Njegova sopotnica je utrpela lažje telesne poškodbe.

Po podatkih floridske policije je 22-letnik s svojim avtomobilom Ford F250 trčil v betonsko ogrado in po prevračanju pristal na strehi. Vzrok nesreče še preiskujejo.

Hudo poškodovanega 22-letnika, ki ni v življenski nevarnosti, so takoj po nesreči prepeljali v bolnišnico, kjer pa zdravniki njegove roke niso mogli rešiti. Utrpel je tudi številne druge poškodbe. 

Tragično vest je v uradni izjavi potrdila njegova ekipa in izrekla podporo nogometaševi družini. Ta je v teh težkih trenutkih javnost pozvala k spoštovanju njihove zasebnosti.

Z nesrečo se je končala tudi Nortonova kariera profesionalnega športnika. Leta 2018 ga je na naboru lige NFL izbralo moštvo Carolina Panthers, a ga je nekaj mesecev kasneje prepustilo Miami Dolphins.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice