Šport
1131 ogledov

NFL zvezdo oropali dve 'goli' ženski

le'veon bell
Zaupljivost se mu ni izplačala.

Sedemindvajsetletni Le'Veon Bell, running back ekipe New York Jets, je odmor med sezonama izkoristil tudi za druženje z nejnejšim spolom, a vse skupaj se zanj ni končalo po željah. 

V svoje luksuzno stanovanje je privabil dve atraktivni mladenki, nato pa se je odločil opraviti še predvideni trenig. Zapustil je svoje domovanje, neznanki pa sta ostali v njem. Ko se je Bell vrnil, ga je čakalo neprijetno presenečenje. Mladenki sta odnesli dragoceni nakit, obleke in denar. 

"Halo, 911. V stanovanju sem imel dve dekleti. Oddelal sem svoj dnevni trening, za nekaj ur sem zapustil dom, one pa so mi pobrale denar, ure, nakit in nekaj umetnin," se je pritožil igralec ameriškega nogometa. "Ne vem, kje sta. Poskušal sem ju priklicati na telefon, nato sem poklical vas. Ne javljata se. Vse skupaj je vredno milijon evrov," je dodal.

V klicnem centru so želeli opis deklet. "Ko sem odšel, je ena izmed njiju bila v postelji in na sebi ni imela obleke. Tudi druga je bila v postelji, prav tako na sebi ni imela nič," je slabo opis podal Bell.

Policija je kasneje obiskala njegovo domovanje in ugotovila, da je škoda nekoliko manjša od povedanega. Nogometaš je ostal 'le' brez 500 tisoč dolarjev. Bellu se tudi brez te vsote vsaj nekaj časa ni treba bati za preživetje. V marcu je z Jets podpisal štiriletno pogodbo v višini 42 milijonov dolarjev, s tem pa je postal drugi najbolj plačani running back v zgodovini NFL lige.

Če predvidevamo, da je doslej zapravljal samo že prej prihranjeni denar z igranjem za Pittsburgh, sledi izračun, da si lahko odslej privošči le še 81 podobno vročih noči. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice