Slovenija > Črna kronika
12358 ogledov

Huda nesreča za nekaj časa zaprla cesto

Prometna nesreča
1/11
sobotainfo.com
Nekaj minut po 14.30 uri se je zgodila huda prometna nesreča.

V Černelavcih je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Avtomobila sta trčila v črnem križišču za Polano oziroma Puščo, v bližini gostilne Špirič, kjer v preteklosti počilo že večkrat, poroča sobotainfo.com. Zaradi nesreče je bila nekaj časa zaprta cesta.

"Okrog 14.25 ure je prišlo v Černelavcih do prometne nesreče zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega avtomobila. 82-letni povzročitelj prometne nesreče je utrpel hude telesne poškodbe, dve osebi pa sta bili še lažje telesno poškodovani," je danes sporočili policija. 

Posredovali so tudi gasilci PGD Murska Sobota, ki so s tehničnim posegom rešili osebo iz vozila, do prihoda reševalcev nudili prvo pomoč poškodovani osebi, zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in pomagali pri odstranjevanju vozil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 14:27 02.julij 2019.

    Avtomobila sta trčila v črnem križišču za Polano oziroma Puščo.....takoj pokličite dežurno Iniciativo za ceste in okolico ,potem pa zaprite cesto in hodite v krogu dokler ne bodo v parlamentu ustanovili komisijo za črna križišča .......obvezno pa pokličite specialca .