Slovenija > Črna kronika
17916 ogledov

Avto vrglo v zrak in ga vrglo čez ograjo

Prometna nesreča,  Zgornji Log
1/2
PGD Litija
Huda nesreča se je zgodila v Zgornjem Logu.

Policijska uprava Ljubljana je bila včeraj okoli 6.45 obveščena o prometni nesreči v Zgornjem Logu v kateri so bila udeležena tri osebna in tovorno vozilo. Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah je znano, da je nesrečo zaradi nepravilnega prehitevanja povzročil voznik osebnega vozila ki je vozil od Litije proti Ljubljani.

"Pred viaduktom je pričel prehitevati pred seboj vozeča vozila. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega vozila, zaradi česar se je pričel umikati v desno in trčil v tovorno vozilo ki ga je prehiteval. Vozilo povzročitelja je pri tem odbilo na levo smerno vozišče, zaradi česar sta osebni vozili med seboj trčili. Takrat je vozilo povzročitelja dvignilo v zrak in ga vrglo čez varovalno ograjo na nasip. Osebno vozilo drugega udeleženca pa je trčilo v tretje udeleženo osebno vozilo , ki je peljalo za njim," so sporočili policisti.

Dve osebi (povzročitelj in voznik prvega osebnega vozila) sta utrpeli hude telesne poškodbe.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v smeri sumov kaznivega dejanja Povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti po 323.KZ-1.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.