Eden največjih zvezdnikov spregovoril o Dončiću

Foto: Epa Kevin Durant poškodba
Kevin Durant je podal mnenje o novi navezi pri Dallasu.
Oglej si celoten članek

Kevin Durant je iz najboljše ekipe zadnjih let Golden State Warriors prestopil k Brooklyn Nets, a bo zaradi poškodbe Ahilove tetive prisiljen izpustiti prihajajočo sezono. Eden največjih zvezdnikov lige bo tako imel nekaj več časa za spremljanje drugih klubov, med tistimi, ki ga najbolj zanimajo pa je tudi Dallas, kjer bosta moči prvič združila Luka Dončić in Kristaps Porzingis.

Dvojec velja za enega izmed najbolj nadarjenih parov v ligi NBA, njun 'navijač' pa je očitno tudi dvakratni prvak lige. "Veselim se tega, da ju bom videl igrati skupaj. Nekaj posebnega se vari tam doli. To je franšiza, ki jo bom vsekakor podrobno spremljal v naslednjih letih," je tako izjavil Durant.

Porzingis se je Dončiću v Dallasu sicer pridružil že februarja, vendar do konca sezone še ni zaigral za Teličke, saj je okreval po poškodbi kolena. "Porzingis in Dončić se zavedata, da vsi veliko pričakujejo od njunega sodelovanja. Tudi Sam Dončić to pričakuje. Če bo ta par ostal lačen uspeha, bi lahko postal eden najboljših dvojcev v zgodovini košarkarske igre," so zapisali pri clutchpoints.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.