Edi tudi uradno zapušča Celje

Foto: Žurnal24
O tem smo pisali že pred nekaj dnevi. Zdaj pa je postalo tudi uradno, da legendarni Edvard Kokšarov po letošnji sezoni zapušča vrste Celja in se seli k Čehovskim medvedom.
Oglej si celoten članek

Rokometni zvezdnik Edvard Kokšarov ni sprejel trenerske ponudbe vodstva Celja Pivovarne Laško in bo po koncu sezone zapustil klub ter se preselil v Rusijo k Čehovskim medvedom, so sporočili iz celjskega rokometnega kluba. Kokšarov bo tako po 12 sezonah, v katerih je nastopil na 409 tekmah in dosegel 2072 zadetkov, zapustil RK Celje Pivovarna Laško.

Legendarno levo krilo pivovarjev in ruske reprezentance bo po sezoni odšel k ruskemu prvaku in zadnjemu udeležencu zaključnega turnirja Lige prvakov. Kokšarov je v novejši zgodovini celjskega kluba pustil močan pečat in je bil v zadnjih sezonah tudi kapetan ekipe. Klubu je žal, da se ni odločil ostati v Celju, kjer mu je vodstvo kluba ponudilo trenersko mesto od prihodnje sezone dalje. Kokšarov je sprejel izziv iz Čehova, kjer bo v prihodnji sezoni nastopal kot igralec.

Najprej naj povem, da je bila to ena mojih najtežjih odločitev v življenju.
Edvard Kokšarov

Celje bo vedno ostalo v njegovem srcu
"Najprej naj povem, da je bila to ena mojih najtežjih odločitev v življenju. Na mizi sem imel korektno ponudbo Celja, da prevzamem trenersko mesto z naslednjo sezono. Ves čas pa sem imel tudi ponudbo iz Čehova, ki sem jo na koncu tudi sprejel in za katerega bom v prihodnji sezoni nastopal. Čeprav sem bil skoraj prepričan, da bom ostal v Celju, pa sta nov izziv, ki se mi ponuja z Medvedi in v povezavi s tem z ruskim rokometom ter reprezentanco, ter tudi pogovor z družino pretehtala, da sem se odločil za odhod iz Celja, ki bo vedno zapisan v mojem srcu," je ob tem pojasnil Kokšarov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.