Edo Murič: "Brat dobro okreva"

Foto: Žurnal24 Brata Murič sta skupaj igrala in trenirala pri Parkljih. (Foto: ABA)
Edo Murič, košarkar novomeške Krke, je po nedeljski tekmi z Union Olimpijo v Stožicah, za zurnal24.si povedal, da njegov brat Dino, sicer košarkar Olimpije, dobro okreva.
Oglej si celoten članek

"Iz dneva v dan mu gre boljše. Vesel sem zanj. Trenira s polno paro, sicer brez kontakta, a je zelo priden in upam, da se bo čim prej vrnil," nam je zaupal 19-letni krilni košarkar Krke. Pa bomo Dina Muriča letos še lahko videli na parketu lige Telemach? "Upam, da ga bomo. Sicer pa kaže, da bo zagotovo pripravljen za začetek priprav s člansko reprezentanco. Upam na najboljše in da bo čim prej popolnoma okreval."

Edo je spregovoril tudi o ciljih Krke v ligi Telemach, kjer Novomeščani po sedmih tekmah lige za prvaka še ne poznajo poraza. "Že pred sezono smo povedali, da je letošnji cilj ubranitev naslova. To smo pokazali tudi z igrami do sedaj, pokazali smo, da ligo Telemach igramo s polno paro in da bomo tako igrali tudi naprej." O nedeljski, sicer ne prav atraktivni tekmi, ki so jo z 71:61 dobili košarkarji Krke, pa: "Občutki so fenomenalni, igrali smo dobro, še posebej moram pohvaliti naše organizatorje igre, ki so igro držali na visokem nivoju. Po katastrofalnem prvem polčasu smo se v drugem zbrali in ga dobili z 20 točkami razlike, kar je dokaz, da bomo v prihodnje dobro igrali z njimi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.