Šport > Košarka
57 ogledov

Edo Murič: "Brat dobro okreva"

Brata Murič sta skupaj igrala in trenirala pri Parkljih. (Foto: ABA) Žurnal24 main
Edo Murič, košarkar novomeške Krke, je po nedeljski tekmi z Union Olimpijo v Stožicah, za zurnal24.si povedal, da njegov brat Dino, sicer košarkar Olimpije, dobro okreva.

"Iz dneva v dan mu gre boljše. Vesel sem zanj. Trenira s polno paro, sicer brez kontakta, a je zelo priden in upam, da se bo čim prej vrnil," nam je zaupal 19-letni krilni košarkar Krke. Pa bomo Dina Muriča letos še lahko videli na parketu lige Telemach? "Upam, da ga bomo. Sicer pa kaže, da bo zagotovo pripravljen za začetek priprav s člansko reprezentanco. Upam na najboljše in da bo čim prej popolnoma okreval."

Edo je spregovoril tudi o ciljih Krke v ligi Telemach, kjer Novomeščani po sedmih tekmah lige za prvaka še ne poznajo poraza. "Že pred sezono smo povedali, da je letošnji cilj ubranitev naslova. To smo pokazali tudi z igrami do sedaj, pokazali smo, da ligo Telemach igramo s polno paro in da bomo tako igrali tudi naprej." O nedeljski, sicer ne prav atraktivni tekmi, ki so jo z 71:61 dobili košarkarji Krke, pa: "Občutki so fenomenalni, igrali smo dobro, še posebej moram pohvaliti naše organizatorje igre, ki so igro držali na visokem nivoju. Po katastrofalnem prvem polčasu smo se v drugem zbrali in ga dobili z 20 točkami razlike, kar je dokaz, da bomo v prihodnje dobro igrali z njimi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.