Einfaltova srebrna na SP

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska smučarska tekačica Lea Einfalt je na mladinskem SP v nordijskem smučanju osvojila srebrno medaljo na desetkilometrski preizkušnji v prostem slogu v kategoriji U23.
Oglej si celoten članek

Slovenske barve sta branili še Eva Urevc in Manca Slabanja, ki sta zasedli 32. in 34. mesto.

Pred tem sta bili na sporedu še preizkušnji za mladinke in mladince v prostem slogu. Na deset kilometrov je Anja Mandeljc končala na desetem mestu, Anita Klemenčič pa je bila uvrščena na 26.

Tudi v moški konkurenci sta Slovenijo zastopala dva tekmovalca, na 15-kilometrski preizkušnji je Benjamin Črv zasedel 38., Janez Lampič pa 40. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.