Ekipa na Kitajsko, Dragić na plažo

Foto: Žurnal24 Goran Dragić (levo) postaja vse pomembnejši člen Phoenixa, Saša Vujačić (desno)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Slovenski reprezentanti so danes odleteli na Kitajsko. Medtem se Goran Dragić na drugi strani sveta samostojno pripravlja na svetovno prvenstvo v košarki. In to na plaži! Poglejte si v videu.
Oglej si celoten članek

Medtem, ko je velik del slovenske reprezentance v zraku in leti proti Kitajski, se eden prvih igralcev ekipe Goran Dragić v Združenih državah Amerike na nastop na svetovnem prvenstvu še naprej pripravlja samostojno. "Gogi" se bo Memiju Bečiroviću & co. sicer pridružil na Kitajskem, a je v minulih tednih poleg pregledov v Phoenixu tudi pridno treniral.

Na svojem Facebook profilu je Dragić danes objavil tudi video, ki prikazuje kako ti treningi potekajo. Na posnetku se predstavi tudi njegov trener Tom, ki navduši z izklesano postavo, medtem ko Dragić prestaja vaje za krepitev mišic in lovljenje ravnotežja. Vse to je potekalo na Manhattan Beachu blizu Los Angelesa, od koder se bo Dragić prek Tihega oceana podal v deželo Jaa Minga ...

Takole se na plaži pripravlja Goran Dragić ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.