Šport > Košarka
10 ogledov

Ekipa na Kitajsko, Dragić na plažo

Goran Dragić (levo) postaja vse pomembnejši člen Phoenixa, Saša Vujačić (desno)
1/2
Žurnal24 main
Slovenski reprezentanti so danes odleteli na Kitajsko. Medtem se Goran Dragić na drugi strani sveta samostojno pripravlja na svetovno prvenstvo v košarki. In to na plaži! Poglejte si v videu.

Medtem, ko je velik del slovenske reprezentance v zraku in leti proti Kitajski, se eden prvih igralcev ekipe Goran Dragić v Združenih državah Amerike na nastop na svetovnem prvenstvu še naprej pripravlja samostojno. "Gogi" se bo Memiju Bečiroviću & co. sicer pridružil na Kitajskem, a je v minulih tednih poleg pregledov v Phoenixu tudi pridno treniral.

Na svojem Facebook profilu je Dragić danes objavil tudi video, ki prikazuje kako ti treningi potekajo. Na posnetku se predstavi tudi njegov trener Tom, ki navduši z izklesano postavo, medtem ko Dragić prestaja vaje za krepitev mišic in lovljenje ravnotežja. Vse to je potekalo na Manhattan Beachu blizu Los Angelesa, od koder se bo Dragić prek Tihega oceana podal v deželo Jaa Minga ...

Takole se na plaži pripravlja Goran Dragić ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.