Ekskluzivno: Štrucl izziva Bečirovića

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Rok Štrucl letos marca v Splitu, ko je po sumljivi sodniški odločitvi po dodatni Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na WFC 12, ki bo 19. decembra v Ljubljani, se nam obeta izjemen dvoboj dveh težkašev, a le, če bo Jasmin Bečirović sprejel izziv Roka Štrucla, ki je prek Žurnala Primorca pozval na borbo.
Oglej si celoten članek

Slovenci v borilnih športih in še posebno v K-1 nimamo prav veliko kvalitetnih borcev v težki kategoriji. Zaradi tega je vsaka borba med slovenskimi težkaši v tej panogi še toliko bolj težko pričakovana in vredna ogleda. V zadnjem času smo bili zaradi številčnega primanjkljaja za te užitke prikrajšani. Kako dolgo pa bo "suša" še trajala? Le 21-letni Rok Štrucl upa, da ne več dolgo, potem ko je prek Žurnala izzval Jasmina Bečirovića, da se srečata 19. decembra na WFC 12. Zlatko Mahič, predsednik edine slovenske borilne organizacije, nam je dejal, da ne vidi razloga, da borcema ne bi ponudil priložnosti, tako da zdaj čakamo le še na odziv Primorca ... Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.