Šport
38 ogledov

Ekskluzivno: Štrucl izziva Bečirovića

1/13
Žurnal24 main
Na WFC 12, ki bo 19. decembra v Ljubljani, se nam obeta izjemen dvoboj dveh težkašev, a le, če bo Jasmin Bečirović sprejel izziv Roka Štrucla, ki je prek Žurnala Primorca pozval na borbo.

Slovenci v borilnih športih in še posebno v K-1 nimamo prav veliko kvalitetnih borcev v težki kategoriji. Zaradi tega je vsaka borba med slovenskimi težkaši v tej panogi še toliko bolj težko pričakovana in vredna ogleda. V zadnjem času smo bili zaradi številčnega primanjkljaja za te užitke prikrajšani. Kako dolgo pa bo "suša" še trajala? Le 21-letni Rok Štrucl upa, da ne več dolgo, potem ko je prek Žurnala izzval Jasmina Bečirovića, da se srečata 19. decembra na WFC 12. Zlatko Mahič, predsednik edine slovenske borilne organizacije, nam je dejal, da ne vidi razloga, da borcema ne bi ponudil priložnosti, tako da zdaj čakamo le še na odziv Primorca ... Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.