El Mono: "Mourinho, jaz nisem Tito, odtrgal ti bom glavo"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ob robu sobotnega madridskega derbija se je zgodil zanimiv incident, če mu sploh lahko rečemo tako. Spet je bil v središču pozornosti Jose Mourinho ...
Oglej si celoten članek

Med sobotnim "El Madrilenhom" je v določenem trenutku trener madridskega Reala Jose Mourinho začel protestirati, da se v tehničnem prostoru pred klopjo Atletica, ki je namenjen trenerjem, da podajajo napotke svojim varovancem, pojavljata dve osebi. Prva je bila seveda trener "atletov" Diego Simeone, ki ima tam tudi mesto, drugi pa je bil German "El Mono" Burgos, pomočnik argentinskega trenerja.

Po Portugalčevem protestiranju se je "El Mono" (to pomeni opica) odpravil h klopi "Los Blancos" in pokazal s prstom proti Mourinhu, nato pa je, po poročanju spletne izdaje El Munda, izustil naslednje besede: "Jaz nisem Tito, odtrgal ti bom glavo!"

Burgos je spomnil na lanski incident na stadionu Camp Nou, ko je Mou takrat še pomočniku Pepa Guardiole pri Barceloni - Titu Vilanovi - segel s prstom v oko, slednji pa ni odreagiral s fizičnim posredovanjem.

Mourinho je na dogodek odgovoril v svojem slogu. "El Mono Burgos? Kdo pa je to? Kljub rivalstvu, nimam nobenih težav z ljudmi iz Atletica. Niti z gospodom Marinom, niti s Simeonejem, s katerim sva preživela nekaj časa v tunelu pred tekmo." Portugalec je na začetku tekme tudi pozval gledalce na Santiagu Bernabeuu, naj nehajo žaliti gostujočega trenerja.

Ko so kasneje vprašali Burgosa o incidentu, se je ta le nasmehnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.