Šport > Nogomet
32 ogledov

El Mono: "Mourinho, jaz nisem Tito, odtrgal ti bom glavo"

atletico madrid diego simeone german burgos Reuters
Ob robu sobotnega madridskega derbija se je zgodil zanimiv incident, če mu sploh lahko rečemo tako. Spet je bil v središču pozornosti Jose Mourinho ...

Med sobotnim "El Madrilenhom" je v določenem trenutku trener madridskega Reala Jose Mourinho začel protestirati, da se v tehničnem prostoru pred klopjo Atletica, ki je namenjen trenerjem, da podajajo napotke svojim varovancem, pojavljata dve osebi. Prva je bila seveda trener "atletov" Diego Simeone, ki ima tam tudi mesto, drugi pa je bil German "El Mono" Burgos, pomočnik argentinskega trenerja.

Po Portugalčevem protestiranju se je "El Mono" (to pomeni opica) odpravil h klopi "Los Blancos" in pokazal s prstom proti Mourinhu, nato pa je, po poročanju spletne izdaje El Munda, izustil naslednje besede: "Jaz nisem Tito, odtrgal ti bom glavo!"

Burgos je spomnil na lanski incident na stadionu Camp Nou, ko je Mou takrat še pomočniku Pepa Guardiole pri Barceloni - Titu Vilanovi - segel s prstom v oko, slednji pa ni odreagiral s fizičnim posredovanjem.

Mourinho je na dogodek odgovoril v svojem slogu. "El Mono Burgos? Kdo pa je to? Kljub rivalstvu, nimam nobenih težav z ljudmi iz Atletica. Niti z gospodom Marinom, niti s Simeonejem, s katerim sva preživela nekaj časa v tunelu pred tekmo." Portugalec je na začetku tekme tudi pozval gledalce na Santiagu Bernabeuu, naj nehajo žaliti gostujočega trenerja.

Ko so kasneje vprašali Burgosa o incidentu, se je ta le nasmehnil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.