Elsnerjev Le Havre v vse težjem položaju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Varovanci Luke Elsnerja so nazadovali na 15. mesto najmočnejše francoske lige, ki kot zadnje še zagotavlja obstoj med elito.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Le Havra, ki jih v elitni francoski ligi vodi slovenski strokovnjak Luka Elsner, so vse težjem položaju. V 26. prvenstvenem krogu so nadaljevali padanje proti dnu lestvice, potem ko so na domačem terenu z 0:2 izgubili proti Montpellieru, ki je imel pred tekmo točko zaostanka, zdaj pa jih je prehitel.

Ni pa bil edini, ki je prišel pred Le Havre in ga potisnil na 15. mesto prvenstvene razpredelnice. To je uspelo tudi Nantesu, ki je presenetljivo zmagal v Nici, izid je bil 2:1.

Zadnjeuvrščeni Clermont, ki za Le Havrom zaostaja za sedem točk, je doma z 0:3 izgubil proti Toulousu, Elsnerju in njegovi ekipe pa je šel na roke vsaj izid v Lorientu, kjer so domači, 16. ekipa prvenstva, z 0:1 izgubili proti Brestu. Slednji se je vrnil na drugo mesto, ki ga je za en dan izgubil v soboto, ko je Monaco s 5:2 ugnal predzadnji Metz.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.