Šport > Nogomet
166 ogledov

Elsnerjev Le Havre v vse težjem položaju

Luka Elsner Profimedia
Varovanci Luke Elsnerja so nazadovali na 15. mesto najmočnejše francoske lige, ki kot zadnje še zagotavlja obstoj med elito.

Nogometaši Le Havra, ki jih v elitni francoski ligi vodi slovenski strokovnjak Luka Elsner, so vse težjem položaju. V 26. prvenstvenem krogu so nadaljevali padanje proti dnu lestvice, potem ko so na domačem terenu z 0:2 izgubili proti Montpellieru, ki je imel pred tekmo točko zaostanka, zdaj pa jih je prehitel.

Ni pa bil edini, ki je prišel pred Le Havre in ga potisnil na 15. mesto prvenstvene razpredelnice. To je uspelo tudi Nantesu, ki je presenetljivo zmagal v Nici, izid je bil 2:1.

Zadnjeuvrščeni Clermont, ki za Le Havrom zaostaja za sedem točk, je doma z 0:3 izgubil proti Toulousu, Elsnerju in njegovi ekipe pa je šel na roke vsaj izid v Lorientu, kjer so domači, 16. ekipa prvenstva, z 0:1 izgubili proti Brestu. Slednji se je vrnil na drugo mesto, ki ga je za en dan izgubil v soboto, ko je Monaco s 5:2 ugnal predzadnji Metz.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.