Emery: "Najraje bi se skril za tri dni"

Foto: Žurnal24 Emeryju se je po porazu z Realom podrl svet. (Foto: EPA)
Unai Emery, trener Valencie, ki je v soboto proti madridskemu Realu izgubila s kar 3:6, je bil po tekmi razumljivo razočaran in jezen. Po sramotnem porazu bi se najraje nekam skril za tri dni.
Oglej si celoten članek
Real je Valencii v prvih 60 minutah nasul kar pet golov. Več preverite tukaj. 

"Osmešili smo se. 'Pasillo' (hodnik časti, ki so ga nogometaši Valencie pripravili Realu zaradi zmage v kraljevem pokalu, op. p) je trajal vse do 60. minute tekme. Nismo bili niti agresivni niti vztrajni, da bi lahko dobili to tekmo. To je bila naša priložnost, ki smo jo zavozili," je bil samokritičen Emery.

Na tiskovni konferenci po tekmi se ni mogel potolažiti in je nadaljeval podobno, kot je začel. "Zdaj bi se najraje nekam skril za tri dni, toda moja odgovornost je začeti nov teden in se čim bolje pripraviti na tekmo v Pamploni." Emery je priznal, da takšne sramote na klopi netopirjev še ni občutil.

"S takšnimi predstavami lahko izgubimo tretje, pa tudi četrto mesto v prvenstvu. Tega si ne smemo dopustiti, saj nikakor ne smemo izgubiti Lige prvakov," je bentil 39-letni Bask. No, Emeryju se vsaj za uvrstitev v kvalifikacije Lige prvakov ni treba bati, saj trenutno peti Athletic Bilbao za netopirji zaostaja za kar 12 točk. Četrti Villarreal pa s tekmo manj za Valencio zaostaja šest točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.