Šport > Nogomet
17 ogledov

Emery: "Najraje bi se skril za tri dni"

Emeryju se je po porazu z Realom podrl svet. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Unai Emery, trener Valencie, ki je v soboto proti madridskemu Realu izgubila s kar 3:6, je bil po tekmi razumljivo razočaran in jezen. Po sramotnem porazu bi se najraje nekam skril za tri dni.
Real je Valencii v prvih 60 minutah nasul kar pet golov. Več preverite tukaj. 

"Osmešili smo se. 'Pasillo' (hodnik časti, ki so ga nogometaši Valencie pripravili Realu zaradi zmage v kraljevem pokalu, op. p) je trajal vse do 60. minute tekme. Nismo bili niti agresivni niti vztrajni, da bi lahko dobili to tekmo. To je bila naša priložnost, ki smo jo zavozili," je bil samokritičen Emery.

Na tiskovni konferenci po tekmi se ni mogel potolažiti in je nadaljeval podobno, kot je začel. "Zdaj bi se najraje nekam skril za tri dni, toda moja odgovornost je začeti nov teden in se čim bolje pripraviti na tekmo v Pamploni." Emery je priznal, da takšne sramote na klopi netopirjev še ni občutil.

"S takšnimi predstavami lahko izgubimo tretje, pa tudi četrto mesto v prvenstvu. Tega si ne smemo dopustiti, saj nikakor ne smemo izgubiti Lige prvakov," je bentil 39-letni Bask. No, Emeryju se vsaj za uvrstitev v kvalifikacije Lige prvakov ni treba bati, saj trenutno peti Athletic Bilbao za netopirji zaostaja za kar 12 točk. Četrti Villarreal pa s tekmo manj za Valencio zaostaja šest točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.