En Prevc tako, drugi povsem drugače

Foto: Epa
Foto: Epa
Bliža se finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Slovenski "orli" ciljajo na najvišja mesta.
Oglej si celoten članek

Letalnica bratov Gorišek bo ta teden gostila kar štiri tekme svetovnega pokala, že v sredo pa se bodo tekmovalci pomerili v kvalifikacijah.

Slovenska reprezentanca veliko pričakuje od preizkušenj na domačem terenu, vsak do adutov Roberta Hrgote pa se pripravlja v svojem slogu. Povsem različnega pristopa sta se v dneh pred finalom poslužila brata Peter Prevc in Domen Prevc.

Pred Planico Trener skakalcev: "Da, priznam, to me še kar boli"

Starejši in izkušenejši Peter je na družbenih omrežjih objavil fotografijo s treninga in pripisal: "Zadnji skoki pred poleti v Planici opravljeni." In dodal kljukico kot simbol opravljenega dela.

Mlajši brat Domen je malce bolj sproščene narave in je ubral drugačno pot. Bil je v Bohinju, kjer je našel ugodno lokacijo in jo ovekovečil s fotografijo. "Na najbolj nepričakovanih mestih najdeš najbolj kul ozadja," je pripisal ob objavi.

Poleg Petra Prevca in Domna Prevca se bo v sredinih kvalifikacijah na tekmo skušalo prebiti še enajst slovenskih smučarskih skakalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.