Šport > Zimski športi
8828 ogledov

En Prevc tako, drugi povsem drugače

slovenska skakalna reprezentanca SP v poletih Epa
Bliža se finale svetovnega pokala v smučarskih skokih. Slovenski "orli" ciljajo na najvišja mesta.

Letalnica bratov Gorišek bo ta teden gostila kar štiri tekme svetovnega pokala, že v sredo pa se bodo tekmovalci pomerili v kvalifikacijah.

Slovenska reprezentanca veliko pričakuje od preizkušenj na domačem terenu, vsak do adutov Roberta Hrgote pa se pripravlja v svojem slogu. Povsem različnega pristopa sta se v dneh pred finalom poslužila brata Peter Prevc in Domen Prevc.

robert hrgota Pred Planico Šport Trener skakalcev: "Da, priznam, to me še kar boli"

Starejši in izkušenejši Peter je na družbenih omrežjih objavil fotografijo s treninga in pripisal: "Zadnji skoki pred poleti v Planici opravljeni." In dodal kljukico kot simbol opravljenega dela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Mlajši brat Domen je malce bolj sproščene narave in je ubral drugačno pot. Bil je v Bohinju, kjer je našel ugodno lokacijo in jo ovekovečil s fotografijo. "Na najbolj nepričakovanih mestih najdeš najbolj kul ozadja," je pripisal ob objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domen (@domen_prevc)

Poleg Petra Prevca in Domna Prevca se bo v sredinih kvalifikacijah na tekmo skušalo prebiti še enajst slovenskih smučarskih skakalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice