Ena najbolj čudnih tekem vseh časov z neverjetnim izidom

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V konkurenci mlajših članic se je odvilo nenavadno srečanje.
Oglej si celoten članek

V teh dneh poteka tekmovanje za košarkarice v kategoriji U20 pod imenom European Challengers. Skupina A se igra v Sofiji, tam se merijo gostiteljice Bolgarke, Belgijke, Italijanke, Latvijke, Nemke in Hrvatice.

Proti zakonom fizike Luka v pripravah na OI z neverjetnim košem navdušil soigralce

Uvodno srečanje med slednjima izbranima vrstama je ponudilo nevsakdanji razplet. Obračun se je namreč prevesil v podaljšek, potem ko sta obe ekipi v rednem delu dosegli zgolj po 39 točk. V dodatnih minutah so bile nato bolj spretne Nemke, te so na koncu slavile s 47:45.

A Hrvaticam je kljub porazu uspelo nekaj izjemnega. Po prvem polčasu so zaostajale za dve točki, v tretji četrtini pa so tekmicam dopustile nič(!) točk. Kaj takšnega se, posebej na reprezentančnem nivoju, zgodi zelo redko, če sploh.

Hrvatice so ob odlični obrambi v tretjem delu igre same v napadu dosegle zgolj devet točk in v zadnji četrtini so jih Nemke ujele in nato slavile v podaljšku.

ZDA 328:2 SLO Senzacionalna Slovenija malček med velikani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:51 14. Julij 2021.

    V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.