Ena najboljših smučark sveta zaradi pozitivnega testa zaključila sezono

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Holdenerjeva je bila pozitivna na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Švicarska alpska smučarka Wendy Holdener je bila tudi na petkovem zadnjem testiranju na novi koronavirus pozitivna in bo izpustila tekme v tehničnih disciplinah na finalu svetovnega pokala v domačem Lenzerheideju, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Sedemindvajsetletna Švicarka, sicer olimpijska podprvakinja v slalomu je ena izmed najboljših smučark zadnjih sezon, trenutno pa je v samoosamitvi, je sporočila Švicarska smučarska zveza.

Osmoljenka Jezna Švicarka obračunala s Fis: "To ni pošteno!"

"Holdenerjeva in njen trener Klaus Mayrhofer sta bila pozitivna na testiranju s hitrimi antigenskimi testi. Oba se počutita v redu in sta v samoosamitvi. V četrtek zvečer sta opravila še PCR test. Izvidi bodo znani v petek zjutraj," so v četrtek zvečer zapisali v izjavi za javnost.

V švicarski vrsti je to že tretji pozitivni test v zadnjih dveh tednih, potem ko je bila pozitivna Melanie Meillard in trener za telesno pripravo Lare Gut-Behrami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.