Enajst kolajn za Slovence

Foto: Kickboxing zveza Slovenije
Foto: Kickboxing zveza Slovenije
Slovenci so navdušili na svetovnem kadetskem in mladinskem prvenstvu v kickboksu v italijanskem Riminiju.
Oglej si celoten članek

V konkurenci 63 držav je 53 članska slovenska zasedba v posamični konkurenci osvojila 11 odličij, od tega kar štiri naslove svetovnih prvakov.

Najboljša na svetu je postala Lara Vuzem Vajda v kategoriji mlajših kadetinj do 42 kg, Patrik Šulek je postal svetovni prvak v kategoriji mlajših kadetov nad 47 kg, Alen Preložnik v kategoriji starejših kadetov do 47 kg, Urša Terdin pa je naslov svetovne mladinske prvakinje osvojila v kategoriji nad 70 kg.

Urška Gazvoda je mladinska svetovna podprvakinja v kategoriji do 60 kg, bron pa je pripadel Niku Ritlopu v disciplini point-fighting v kategoriji mlajših kadetov nad 47 kg. Odličje bronastega leska je v disciplini point-fighting pripadlo še Domnu Jermanu v kategoriji starejših kadetov do 52 kg, Luki Vindišu med mladinci v kategoriji do 89 kg ter Gašperju Mlakarju med mladinci v kategoriji do 74 kg. Bronasta sta bila tudi Andrej Repnik v disciplini kick-light, ki je odličje osvojil v mladinski kategoriji do 69 kg, ter Jure Smole v disciplini k-1r v mladinski kategoriji do 75 kg.

Slovenske reprezentante v kategoriji point-fighting čaka še ekipno tekmovanje, kjer imajo dobre možnosti za še kakšno odličje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.