Eno uro čakali pred dvorano

Foto: Nebojša Tejić/STA
Foto: Nebojša Tejić/STA
Ko so si selektor Matjaž Kopitar in druščina želeli ogledati dvorano, so naleteli na neizprosne varnostnike, ki so jih v objekt spustili po dobri uri pregovarjanja, so sporočili s Hokejske zveze Slovenije (HZS).
Oglej si celoten članek

Vodstvo slovenske hokejske reprezentance je v Sočiju že prvi dan doživelo nekaj neprijetnosti. Selektorju Matjažu Kopitarju, pomočniku Niku Zupančiču, Kariju Savolainenu, Gabru Glaviču, Jožetu Kovaču, Manci Marc in igralcu Mihi Verliču so varnostniki preprečili vstop v dvorano.

"Po dobri uri čakanja in pregovarjanja so se vsi člani le lahko priključili preostalim igralcem, vendar pa so doživeli novo presenečenje: garderoba je bila zaklenjena. Ko so le našli ključ, so imeli igralci na voljo vsega pet minut, da so odložili opremo. Vodstvo pa je podobne težave doživelo tudi na poti ven, ko se je moralo znova pregovarjati, da so lahko zapustili dvorano," so zapisali pri HZS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:48 5. Februar 2014.

    Kako ste pesimistični no, res se vsi skup zamislite, ker včasih so bili vsaj smešni/dobri komentarji in sem rada prebirala …

  • 17:37 5. Februar 2014.

    *je že, navedl so zanič hrano in smrad po soseski (hitra neplačana gradnja pač). skakalnica je postavljena na zemljišče, ki …

  • 16:44 5. Februar 2014.

    bebec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.