Šport > Zimski športi
52 ogledov

Eno uro čakali pred dvorano

Kopitar selektor Brnik letališče Jožeta Pučnika reprezentanca odhod Nebojša Tejić/STA
Ko so si selektor Matjaž Kopitar in druščina želeli ogledati dvorano, so naleteli na neizprosne varnostnike, ki so jih v objekt spustili po dobri uri pregovarjanja, so sporočili s Hokejske zveze Slovenije (HZS).

Vodstvo slovenske hokejske reprezentance je v Sočiju že prvi dan doživelo nekaj neprijetnosti. Selektorju Matjažu Kopitarju, pomočniku Niku Zupančiču, Kariju Savolainenu, Gabru Glaviču, Jožetu Kovaču, Manci Marc in igralcu Mihi Verliču so varnostniki preprečili vstop v dvorano.

"Po dobri uri čakanja in pregovarjanja so se vsi člani le lahko priključili preostalim igralcem, vendar pa so doživeli novo presenečenje: garderoba je bila zaklenjena. Ko so le našli ključ, so imeli igralci na voljo vsega pet minut, da so odložili opremo. Vodstvo pa je podobne težave doživelo tudi na poti ven, ko se je moralo znova pregovarjati, da so lahko zapustili dvorano," so zapisali pri HZS.

Komentarjev 8
  • JellyFish 17:48 05.februar 2014.

    Kako ste pesimistični no, res se vsi skup zamislite, ker včasih so bili vsaj smešni/dobri komentarji in sem rada prebirala druga mnenja, če že članke pišejo tako butaste. Ampak zdaj pa se vidi, da ste vsi zabedirani in sproščate svoje ...prikaži več frustracije anonimno na netu.

  • Marko Slovenia 17:37 05.februar 2014.

    *je že, navedl so zanič hrano in smrad po soseski (hitra neplačana gradnja pač). skakalnica je postavljena na zemljišče, ki se premika itd.

  • heavyd 16:44 05.februar 2014.

    bebec