Epidemija med NBA košarkarji, toliko jih je okuženih

Foto: Epa
Foto: Epa
Koronavirus se košarkarjem lige NBA ni izognil.
Oglej si celoten članek

Liga NBA in NBPA (NBA Players' Association - Zveza NBA igralcev; op.p.) sta sporočila, da je bilo na prvih testih za koronavirus okuženih 48 košarkarjev. Med 24. in 30. novembrom se je sicer testiralo 546 NBA igralcev, 8.7 odstotka med njimi pa je oddalo pozitiven test. 

"Vsi, ki so bili pozitivni, se bodo nahajali v samoizolaciji, dokler njihova vrnitev ne bo v skladu s pravili določenimi s strani NBA in NBPA," sta v sporočilu za javnost zapisali obe omenjeni organizaciji.

Košarkarji so se v svoje klubske sredine sicer vrnili po krajših počitnicah, minula sezona se je z zmagoslavjem Los Angeles Lakers v finalu proti Miamiju končala šele pred slabima dvema mesecema, zdaj pa jih čakajo priprave na novo, ki se bo začela čez 19 dni.

Po zdajšnjih informacijah imajo teževe s koronavirusom pri Golden State Warriors in Washingtonu, a imena igralcev niso razkrili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.