Tudi Jordan ni mogel verjeti, kaj je uspelo Dončiću

Foto: Print Screen deandre jordan
Luka Dončić je resda dosegel izjemen koš ob zvoku sirene, a ga je na družbenih omrežjih zasenčila simpatična reakcija njegovega soigralca.
Oglej si celoten članek

Izkušeni center Deandre Jordan ni mogel verjeti, kaj je v zadnji sekundi rednega dela tekme v Portlandu uspelo Luki Dončiću. Ta je ob zvoku sirene zadel fantastično trojko in izsilil podaljšek, v katerem pa so morali košarkarji Dallasa priznati premoč domačemu moštvu s končnim izidom 121:118. Telički so s tem zabeležili že šesti zaporedni poraz.

Noro Luka šokiral in utišal Portland z neverjetno potezo pol sekunde pred sireno

Ob Dončićevi trojki so noreli navijači in komentatorji, povsem šokiran pa je bil tudi njegov soigralec, ki je ob tem izrekel sočno kletvico. "Holy f*ck," je moč razbrati z ustnic 30-letnega centra. Verjamemo, da prevod ni potreben.

"Težak met. Ne vem, kaj drugega reči," je trojko komentiral slovenski košarkar Na vprašanje, ali je v trenutku, ko je žoga zapustila njegovo roko, vedel, da bo šla skozi obroč, pa je odvrnil: "Upal sem."

Sramota "Porazno! Če to ne bi bila Slovenija, se ne bi kar pometlo"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.