Šport > Košarka
8586 ogledov

Tudi Jordan ni mogel verjeti, kaj je uspelo Dončiću

deandre jordan Print Screen
Luka Dončić je resda dosegel izjemen koš ob zvoku sirene, a ga je na družbenih omrežjih zasenčila simpatična reakcija njegovega soigralca.

Izkušeni center Deandre Jordan ni mogel verjeti, kaj je v zadnji sekundi rednega dela tekme v Portlandu uspelo Luki Dončiću. Ta je ob zvoku sirene zadel fantastično trojko in izsilil podaljšek, v katerem pa so morali košarkarji Dallasa priznati premoč domačemu moštvu s končnim izidom 121:118. Telički so s tem zabeležili že šesti zaporedni poraz.

luka dončić Noro Šport Luka šokiral in utišal Portland z neverjetno potezo pol sekunde pred sireno

Ob Dončićevi trojki so noreli navijači in komentatorji, povsem šokiran pa je bil tudi njegov soigralec, ki je ob tem izrekel sočno kletvico. "Holy f*ck," je moč razbrati z ustnic 30-letnega centra. Verjamemo, da prevod ni potreben.

"Težak met. Ne vem, kaj drugega reči," je trojko komentiral slovenski košarkar Na vprašanje, ali je v trenutku, ko je žoga zapustila njegovo roko, vedel, da bo šla skozi obroč, pa je odvrnil: "Upal sem."

Boštjan Nachbar Sramota Šport "Porazno! Če to ne bi bila Slovenija, se ne bi kar pometlo"

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.