Erazem: Zdaj se morata dogovoriti kluba

Foto: Žurnal24 sport_lorbek_cska_partizan_epa Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Erazem Lorbek je za Žurnal24 spregovoril o zanimanju, ki ga je Barcelona pokazala zanj. Nad morebitno selitvijo reprezentančnega soigralca v Katalonijo je navdušen tudi Jaka Lakovič.
Oglej si celoten članek

Lahko bi se zgodilo, da Jaka Lakovič kmalu ne bo edini Slovenec med košarkarji Barcelone. Ne, katalonski ponos ni obnovil pogajanj z Matjažem Smodišem, ampak si je zaželel drugega slovenskega reprezentanta, še enega centra Erazma Lorbka. Špancem namreč po odhodih Ersana Ilyasove in Davida Andersena teče voda v grlo, kar zadeva moči pod košem, zato so se ozrli k CSKA. Najstarejši od bratov Lorbek je za Žurnal24 zanimanje Špancev potrdil, a dodal pomemben podatek ...
ERAZEM LORBEK


Njegov morebitni prestop je komentiral tudi (bodoči?) soigralec Jaka Lakovič . Organizator igre, ki je prav tako kot večina slovenske reprezentance v sredo obiskal otroke na Pediatrični kliniki in ki v katalonskem klubu nastopa že od sezone 2006/07, je zagotovil, da Erazmu žog pod košem ne bo manjkalo.

JAKA LAKOVIČ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.