Šport > Košarka
12 ogledov

Erazem: Zdaj se morata dogovoriti kluba

sport_lorbek_cska_partizan_epa
1/25
Žurnal24 main
Erazem Lorbek je za Žurnal24 spregovoril o zanimanju, ki ga je Barcelona pokazala zanj. Nad morebitno selitvijo reprezentančnega soigralca v Katalonijo je navdušen tudi Jaka Lakovič.

Lahko bi se zgodilo, da Jaka Lakovič kmalu ne bo edini Slovenec med košarkarji Barcelone. Ne, katalonski ponos ni obnovil pogajanj z Matjažem Smodišem, ampak si je zaželel drugega slovenskega reprezentanta, še enega centra Erazma Lorbka. Špancem namreč po odhodih Ersana Ilyasove in Davida Andersena teče voda v grlo, kar zadeva moči pod košem, zato so se ozrli k CSKA. Najstarejši od bratov Lorbek je za Žurnal24 zanimanje Špancev potrdil, a dodal pomemben podatek ...
ERAZEM LORBEK


Njegov morebitni prestop je komentiral tudi (bodoči?) soigralec Jaka Lakovič . Organizator igre, ki je prav tako kot večina slovenske reprezentance v sredo obiskal otroke na Pediatrični kliniki in ki v katalonskem klubu nastopa že od sezone 2006/07, je zagotovil, da Erazmu žog pod košem ne bo manjkalo.

JAKA LAKOVIČ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.