Essien bo SP gledal po TV

Foto: Žurnal24 Essien se je poškodoval že januarja. (Foto: EPA)
Anglija bo na letošnjem SP brez Davida Beckhama, Španija bržčas brez Fernanda Torresa. Več vrhunskih nogometašev je poškodovanih, med njimi je tudi Michael Essien, čigar nastop za Gano je vprašljiv.
Oglej si celoten članek

Ganski vezist Michael Essien je zaradi trdovratne poškodbe kolena in dolgotrajnega okrevanja najverjetneje že končal letošnjo sezono. Ganec je v sredo na svoji spletni strani izrazil bojazen, da bo moral izpustiti svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki ter bo najpomembnejši nogometni turnir na svetu spremljal po televiziji.

Izkušeni vezist se je poškodoval decembra lani na tekmi Lige prvakov proti ciprskemu APOEL in odtlej ni igral nogometa. Izjema je bila le reprezentanca, s katero je nastopil na afriškem pokalu narodov, a tam le še poslabšal svoje zdravstveno stanje. Ker se sezona bliža koncu, okrevanje pa ne poteka hitro, se zdaj Essien boji, da je letošnje svetovno prvenstvo v Južni Afriki zanj izgubljeno. Nekdanji nogometaš Lyona za svoje moštvo Chelsea v letošnji sezoni zanesljivo ne bo več igral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.