Šport > Nogomet
20 ogledov

Essien bo SP gledal po TV

Essien se je poškodoval že januarja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Anglija bo na letošnjem SP brez Davida Beckhama, Španija bržčas brez Fernanda Torresa. Več vrhunskih nogometašev je poškodovanih, med njimi je tudi Michael Essien, čigar nastop za Gano je vprašljiv.

Ganski vezist Michael Essien je zaradi trdovratne poškodbe kolena in dolgotrajnega okrevanja najverjetneje že končal letošnjo sezono. Ganec je v sredo na svoji spletni strani izrazil bojazen, da bo moral izpustiti svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki ter bo najpomembnejši nogometni turnir na svetu spremljal po televiziji.

Izkušeni vezist se je poškodoval decembra lani na tekmi Lige prvakov proti ciprskemu APOEL in odtlej ni igral nogometa. Izjema je bila le reprezentanca, s katero je nastopil na afriškem pokalu narodov, a tam le še poslabšal svoje zdravstveno stanje. Ker se sezona bliža koncu, okrevanje pa ne poteka hitro, se zdaj Essien boji, da je letošnje svetovno prvenstvo v Južni Afriki zanj izgubljeno. Nekdanji nogometaš Lyona za svoje moštvo Chelsea v letošnji sezoni zanesljivo ne bo več igral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.