Estonci Handanoviću poslali zaboj piva

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Estonci so slovenskemu reprezentančnemu čuvaju mreže Samirju Handanoviću, ki je v kvalifikacijah za nogometno EP obranil enajstmetrovko Srbiji in tako Estoncem omogočil preboj v dodatne kvalifikacije, poslali zaboj piva.
Oglej si celoten članek

Estonci, ki so z uvrstitvijo na drugo mesto, ki jih vodi v dodatne kvalifikacije za EP na Poljskem in v Ukrajini prihodnje leto, so se tako odzvali na kritike slovenskih nogometašev, ki so dejali, da se jim niso zahvalili, ker so premagali Srbe in jim tako pomagali do največjega uspeha v zgodovini estonskega nogometa.

Estonci so Samirja Handanovića, ki je Nikoli Vidiću v drugem polčasu ubranil enajstmetrovko, slavili kot narodnega junaka, a osebne zahvale ni prejel. Malo v šali, malo zares so zato zdaj za zasluge številnih obramb proti Srbiji iz estonske pivovarne vratarju Udineseja na njegov naslov poslal zaboj piva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.