Šport > Nogomet
12 ogledov

Estonci Handanoviću poslali zaboj piva

slovenija srbija reprezentanca handanović Reuters
Estonci so slovenskemu reprezentančnemu čuvaju mreže Samirju Handanoviću, ki je v kvalifikacijah za nogometno EP obranil enajstmetrovko Srbiji in tako Estoncem omogočil preboj v dodatne kvalifikacije, poslali zaboj piva.

Estonci, ki so z uvrstitvijo na drugo mesto, ki jih vodi v dodatne kvalifikacije za EP na Poljskem in v Ukrajini prihodnje leto, so se tako odzvali na kritike slovenskih nogometašev, ki so dejali, da se jim niso zahvalili, ker so premagali Srbe in jim tako pomagali do največjega uspeha v zgodovini estonskega nogometa.

Estonci so Samirja Handanovića, ki je Nikoli Vidiću v drugem polčasu ubranil enajstmetrovko, slavili kot narodnega junaka, a osebne zahvale ni prejel. Malo v šali, malo zares so zato zdaj za zasluge številnih obramb proti Srbiji iz estonske pivovarne vratarju Udineseja na njegov naslov poslal zaboj piva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.