Eto'o bo zaslužil 3,3 milijona na leto

Foto: EPA
Foto: EPA
Kamerunec je podpisal triletno pogodbo z novim turškim prvoligašem, ki lovi tudi Ronaldinha, na leto pa bo zaslužil 3,3 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Samuel Eto'o je podpisal za Antalyaspor. Turški Goal je sporočil, da je Kamerunec v zasebnem letalu s člani upravnega odbora na letališče Atatürk priletel okoli 18. ure. Podpisal bo triletno pogodbo, ki mu bo na leto prinesla 3,3 milijona evrov!

Eto'o je bil sedem let v vrhu svetovnega nogometa in po petih sezonah pri Barceloni odigral še dve trofejni v Interju, nato pa se je spremenil v ptico selivko in nikoli ni skrival dejstva, da ga žene denar.

Po tem, ko je maturiral v mladinski šoli Real Madrida, tam prave priložnosti ni dobil. Po prihodu v Real Mallorco se je njegova kariera začela vzpenjati in po Barceloni ter Interju, z obema je postal evropski prvak, je igral še za Anži MahačkaloChelseaEverton in Sampdorio. Vključno z vsemi tekmi klubi in reprezentanco je v karieri skupno zabil 340 golov in gotovo bo predstavljal pravo okrepitev za ekipo, ki jo čaka sezona med turško elito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.