Šport > Nogomet
69 ogledov

Eto'o bo zaslužil 3,3 milijona na leto

samuel eto'o EPA
Kamerunec je podpisal triletno pogodbo z novim turškim prvoligašem, ki lovi tudi Ronaldinha, na leto pa bo zaslužil 3,3 milijona evrov.

Samuel Eto'o je podpisal za Antalyaspor. Turški Goal je sporočil, da je Kamerunec v zasebnem letalu s člani upravnega odbora na letališče Atatürk priletel okoli 18. ure. Podpisal bo triletno pogodbo, ki mu bo na leto prinesla 3,3 milijona evrov!

Eto'o je bil sedem let v vrhu svetovnega nogometa in po petih sezonah pri Barceloni odigral še dve trofejni v Interju, nato pa se je spremenil v ptico selivko in nikoli ni skrival dejstva, da ga žene denar.

Po tem, ko je maturiral v mladinski šoli Real Madrida, tam prave priložnosti ni dobil. Po prihodu v Real Mallorco se je njegova kariera začela vzpenjati in po Barceloni ter Interju, z obema je postal evropski prvak, je igral še za Anži MahačkaloChelseaEverton in Sampdorio. Vključno z vsemi tekmi klubi in reprezentanco je v karieri skupno zabil 340 golov in gotovo bo predstavljal pravo okrepitev za ekipo, ki jo čaka sezona med turško elito.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.