Šport > Nogomet
32 ogledov

Eto'o brez milosti spregovoril o Guardioli

Henry Eto'o Barcelona Bayern Liga prvakov četrtfinale EPA
Napadalec Samuel Eto'o je naslednji v vrsti kritikov nekdanjega trenerja Josepa Guardiole.

Ko je Josep Guardiola vodil španski nogometni klub Barcelona, se je ta naveza zdela popolna. Katalonski gigant je po njegovo taktirko rušil vse pred seboj in osvajal lovorike tako po Evropi kot po svetu. Po koncu te pravljice pa se čedalje bolj zdi, da je bilo v ozadju marsikaj precej črno. Po Zlatanu Ibrahimoviću in Yayi Toureju je zdaj precej glasno o nekdanjem šefu spregovoril še kamerunski napadalec Samuel Eto'o.

Nogometaš Chelseaja je bil v moštvu Pepa Guardiole eno sezono, v kateri pa se mu je Španec precej zameril. "Bil sem prvi, ki je Guardiolo opomnil, da nikoli ni bil izvrsten nogometaš. Bil je zgolj dober, to je res, in to sem mu tudi povedal. Kot trener ni dokazal ničesar. Prišel je v slačilnico in niti ni vedel, kaj se dogaja."

"Guardiola nikoli ni imel poguma, da bi mi v obraz povedal nekatere stvari, ampak sem jih zvedel prek soigralcev. Xavi mi je dejal, da si v klubu želijo, da bi ostal, a se morem o tem pogovoriti s Pepom. Dejal sem 'nikoli; če me ti ne spoštuješ, tudi jaz tebe ne'," je dejal izkušeni Eto'o in ob tem razkril, da je Guardiola v celotni sezoni z njim spregovoril zgolj trikrat.

Kamerunec je po koncu sezone odšel v milanski Inter, kot zamenjava za Šveda Zlatana Ibrahimovića. Prav tisto sezono sta se ti dve ekipi pomerili v Ligi prvakov, kjer je krajšo potegnila Barcelona. "Segel mi je v roko, ko sem bil v Interju in smo igrali proti Barçi, ampak to je bilo zgolj za kamere. Pred tekmo me v tunelu ni niti pozdravil," je zaključil Eto'o.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.