Eto'o grozi, da ga ne bo na SP

Foto: Žurnal24 Samuela Eto'oja so prizadele besede Rogerja Mille. (Foto: Reuters)
Kaj lahko se zgodi, da v Južni Afriki ne bomo gledali zvezdnika Interja Samuela Eto'oja. "Ali je sploh vredno, da grem na SP?" se sprašuje, potem ko je Roger Milla dejal, da ni naredil še ničesar za Kamerun.
Oglej si celoten članek

Pred bližnjim svetovnim prvenstvom v Južni Afriki se je zakuhala afera v kamerunski reprezentanci. Napadalec Samuel Eto'o tako manj kot dva tedna pred začetkom grozi, da morda sploh ne bo odšel na prvenstvo. "Ali je sploh vredno, da grem na SP? Imam še nekaj dni za premislek. Dobro bom premislil, če je moje sodelovanje sploh potrebno. Jaz osebno SP ne potrebujem," sporoča Eto'o.

Dobro bom premislil, če je moje sodelovanje sploh potrebno. Jaz osebno SP ne potrebujem.
Samuel Eto'o

In kaj ga je tako zelo razjezilo? Besede nekdanjega kamerunskega reprezentanta Rogerja Mille, ki je pred dnevi dejal, da je Eto'o že veliko naredil kza Barcelono in Inter, a še ničesar za svojo reprezentanco.

"In kaj je on naredil za reprezentanco? Saj ni zmagal SP. Igrali so le v četrtfinalu, a so imeli izjemno ekipo," se sprašuje nogometaš Interja, ki je na 94 tekmah za Kamerun dosegel 44 golov. In Milla? Dal je štiri gole na svetovnem prvenstvu leta 1990, ko se je uvrstil v že omenjeno četrtfinale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.